valtozz_most_logo_szivárvány_4_1

Acces Testkezelés

Az Access Testkezelések az Access Consciousness rendszerének eszközei. A kezeléseket Gary M Douglas és Dr. Dain Heer fedezte fel és dolgozta ki. A szervezet képes regenerálni önmagát, mi viszont hajlamosak vagyunk erre úgy tekinteni, hogy lehetetlen és ezzel felgyorsítjuk az öregedési folyamatot. A kezelések minden egyes alkalommal más és más lehetőségeket teremtenek. Segítenek helyreállítani a test tiszta energetikai állapotát, a kezelés során a tested fellélegzik, felszabadul.

Mi az Access Testkezelés?

Dr. Dain Heer és Gary Douglas

Access testkezelés egy kézrátétes eljárás, melynek során a test bizonyos pontjait érintjük, és közben különféle energiákat kérünk minden pozícióban, hogy fussanak. Ezek a kezelések megkönnyítik a szervezetben lévő megrekedt energiák áramlását, serkentve ezáltal az öngyógyító folyamatok beindulását. A kezelések sejt szinten járulnak hozzá a regenerálódási folyamatokhoz, melyek segítik az egészséges állapot megteremtését és fenntartását.  A kezeltek arról számoltak be, hogy egyfajta jóllétet, a testükkel kapcsolatos könnyedséget tapasztaltak, és könnyebben épültek fel a betegségeikből. A testkezeléseket ruhán keresztül végezzük.
Mi van, ha az élet célja az, hogy jól érezzük magunkat?

TESTKEZELÉSEINK

Access Energetikai Facelift

Egy elképesztő eljárás, ami az öregedés jeleit visszafordítja az arcon és hasonló hatással van az egész testre. Feszesít és rugalmasságot kölcsönöz a testnek.  Ha folyamatosan végezzük (5-20 alkalommal), maradandó hatást érhetünk el. Visszanyerjük önbizalmunkat és önértékelésünk, testképünk is realizálódik. Ha fontos számodra a külső megjelenés, szereted a természetes megoldásokat, ha megelőznéd az öregedés szemmel látható jeleit, akkor ezt a kezelést Neked találták ki.

Választanád? Mi más is lehetséges?

MTVSS Test Félreműködés Helyreállítás

Az MTVSS az Access egyik legdinamikusabb testkezelése, gyakorlatilag minden testi félreműködést, helyreállit. Ez a kézrátételes kezelés arra lett létre hozva, hogy nagyobb egységközösséget alakíthasson ki a testeddel, ami rendelkezik azzal a képességgel, hogy újra alkossa, meggyógyítsa önmagát. Mivel fixnézőpontunk, hogy a test meghal, elhasználódik, így ezeket a nézőpontokat a testbe zárva megteremtjük az öregedés folyamatát.

MTVSS sportolóknak is!

Felszabadítja a fizikai testet azoktól a blokkoktól, amik gátolják a valódi teljesítmény kibontakozását, megélését. Oldja a visszahúzó állapotot, mintákat; korlátokat teremtő folyamatokat csontokból, ízületekből, izmokból.

Hatása: – felerősödik a fizikai erőnlét, növeli az edzések hatékonyságát, emeli az önbizalmat.

MDDM Méregtelenítés

A testünkben létrejött méreganyagként funkcionáló vegyületek, (pl.aluminium-klorid stb.) feloldására és kivezetésére alkalmas testkezelés. Az olyan vegyületek, mint amilyen az aluminium-klorid is, önmagában véve nem tud kiürülni a szervezetből, és számos betegséghez vezethet. Ez a testkezelés összetevőire (klór és aluminium) bontja a vegyületet, így az képes kiürülni a szervezetből. Bármilyen méreganyag feloldására alkalmas, a szervezetben kialakult többlet csökkentésére vagy hiány pótlására, továbbá minden olyan elváltozás eltüntetésére vagy többlet létrehozására ott, ahol kevés termelődik (pl. hormon).

Hajlandó lennél ezt megengedni?

MIMIKRI

Mások útjainak, nézőpontjainak és valóságának, azaz a biomimetikus mimikrijének feloldása és megsemmisítése

+ 90% -os agykapacitás aktiválása

Ez a test kezelés azt változtatja meg, ahol mások valóságának leutánzásával (mimikrijével) teremtettük az életünket, ahelyett, hogy a saját választásaink alapján tettük volna. Mások érzelmeinek, fájdalmainak, életútjainak, hitrendszereinek lemásolásának törlése.

Jó választás, ha úgy érzed nem a saját életedet éled, segít abban, hogy megértés nélkül is el tudj fogadni helyzeteket, személyeket, hogy újra önmagad legyél.

Köztudott, hogy az agyunknak csak elenyésző százalékát használjuk. Milyen lehetőségeink és életünk lehet, miután feloldottuk mások mintáit Önmagunkban, fokozott mértékben beleállunk a saját képességeinkbe?

Itt az idő, hogy a saját valóságodat, életedet éld.

 Milyen lenne az életed, ha ezt választanád?

Sejtmemória

A fizikai traumák hatását és a hegesedést visszafordító kézrátétes folyamat. A sejtmemória kezelés célja, hogy kikulcsolja a sejteket abból a nézőpontból, amelybe beleragadtak, és visszaállíthassuk a trauma előtti eredeti állapotot, kiszabadítjuk a káros emléket a sejtekből, segítjük a test sejtszintű elengedését. Felgyorsíthatja a gyógyulási folyamatot, állatokon is alkalmazható kezelés.

„A valódi szabadságot az adja,  ha belépsz abba a térbe, ahol végtelen választásaid vannak”

Több millió ember világszerte

Mást nem kell mondanom, beszéljenek az eredmények!

A választás egy olyan koncepció, amit nem nagyon értettem, amíg el nem kezdtem használni az Access Consciousness® eszközeit és technikáit. Mindig úgy néztem a választásra, mint a vanília és a csoki jégkrém közti választásra. Vagy, hogy randizhatok egy kossal, de mivel én rák vagyok, tudom, hogy nem fog működni. Vagy két különböző emberrel szexelhetek egy héten belül, de tudnom kell, hogy akkor morálisan rossz vagyok és vagy pokolra jutok vagy legalábbis tudatában kell lennem saját rosszaságomnak. A valódi választásnak semmi köze az ítélkezésre alapuló korlátozott menühöz. A valódi választás korlátok nélküli, végtelen választás. …Mindig helyes választást akartam hozni, mindent gondosan kiókumlálva. (Választottál már olyan munkát, vagy kapcsolatot, amiről az első pillanattól tudtad, hogy nem fog működni, de benne maradtál, mivel „meghoztad a döntésedet”?) Most tudom, hogy választhatok és választhatok újra és minden egyes új választás új tudatosságot nyit meg, olyan mértékig, amennyire hajlandó vagyok! Minden választás több lehetőséget hoz létre, hogy további választásokat hozzak és kérdéseket tegyek fel és felfedezzek!

Marilyn Bradford

Marlyn Bradford

Tudtad, hogy 32 pont van a fejeden (pl. pénz, kontrol, kreativitás, szomorúság, öröm, szexualitás, öregedés, stb.), amit ha gyengéden megérintenek, erőfeszítés nélkül el tudod engedni mindazt, ami miatt képtelen vagy az el/befogadásra? Ezeknek a pontoknak az érintésével, elkezdesz megtanulni el/befogadni bármit az adott témával kapcsolatban. Ezek a pontok tartalmazzák mindazokat a gondolatokat, ötleteket, hiedelmeket, érzelmeket, tényezőket, amiket életek során eltároltál. Itt az alkalom, hogy elengedj mindent! Minden Bars kezelés 5-10 ezer évnyi korlátot tud feloldani arról az életterületről, amelynek a pontjait érintik. Ez egy nagyon tápláló és lazító folyamat, amely az életed bármely területről képes feloldani a korlátokat, amit felvállalsz! Mi lenne, ha a gondolatok, érzelmek, érzések, fájdalmak, előítéletek, hiedelmek, amelyeket az eddigi létezésed során elraktároztál, többé nem korlátoznák az életed?

Dain Heer

dain heer

Tehát amikor a szív koherencia és az agyi koherencia teljes, az emberek varázslatos dolgokat tapasztalnak, és az energia elkezd indulni felfelé. Erre mondják, hogy az energia összehangolódik a csakrákban, és ez az energia egybeforr.
És amit itt a Barsnál látok, az nem pusztán egy teljes fizikai összehangolódás, hanem az Univerzummal való összehangolódás.

Secret Knock Konferencia,
San Diego 2015

Dr. Jeffrey L. Fannin amerikai tudós, agykutató

Jeffrey L Fannin

Ne csak beszélj róla! Gyere, és légy részese a változásnak!
Szeretettel várunk kezeléseinkre.

Válassz egyet a személyre szabott kezeléseink közül!

Bármelyiket választod, jól választasz!

GYEREKEKNEK

12 ÉVES KORIG

6000 Ft / alkalom
 • 40 perc
 • Stressz csökkentése és oldása
 • Félelem, szorongás feloldása, elme tisztítása
 • Hiperaktív, figyelemzavaros „kezelhetetlen”személyek /ADHD/esetén
 • Mentális, érzelmi, fizikai blokkok traumák folyamatos oldása
 • Düh, harag, hiszti, depresszió oldása
 • Figyelem összpontosítás megerősítése, stressz mentes tanulás

PRÉMIUM FELNŐTT

FACELIFT – ACCESS ENERGETIKAI RÁNCTALANÍTÁS

15000 Ft / alkalom
 • 90 perc
 • Feszesítés
 • Ránctalanítás
 • Hegek, foltok halványítása
 • Fiatalít, megújít
 • Vegyszermentes
 • Gyengéd, örömteli érintés és táplálás testednek és lelkednek
 • Visszafiatalítja az arcot és a testet
 • Megújítja a bőrt
 • Energetikai táplálás testnek és léleknek
 • Általános kövérzet javulás
 • Ragyogóbb, élettel telibb tekintet
 • Testeddel és az öregedéssel kapcsolatos nézőpontjaid oldódnak

FELNŐTT

10000 Ft / alkalom
 • 60 perc
 • Stressz csökkentése és oldása
 • Félelem, szorongás feloldása, elme tisztítása
 • Hiperaktív, figyelemzavaros „kezelhetetlen”személyek /ADHD/esetén
 • Mentális, érzelmi, fizikai blokkok traumák folyamatos oldása
 • Düh, harag, hiszti, depresszió oldása
 • Figyelem összpontosítás megerősítése, stressz mentes tanulás
 • Testünk félreműködésének helyreállítása
 • Szervezet méregtelenítése
 • Másolt, rögzült minták törlése